***KERSTMIS VIEREN***
Vredelievend
Vriendschap
Vrolijkheid
Vroomheid
Vier kenmerken die nodig zijn
voor een veelbelovende Kerst.
Vrijheid
Vindingrijk
Visualiteit
Vastberadenheid
Vier kenmerken die zullen nodig zijn
voor een aangename, gezellige sfeer.
Ga ervoor…
en zorg…
voor een…
EEN ZALIGE KERSTMIS !!!
Een vreugdevol Kerstmis !!!