Dool weer door de bossen...
Zie het duister van de nacht,
de donkere, grote stammen.
Hoor de krakende takken,
ruisend struikgewas,
vreemde vogels...
Angstaanjagend?
Dool door de stad...
Zie het licht van de reclame,
de duistere, hoge wolkenkrabbers.
Hoor de gedempte stappen,
een reutelende wagen,
een vliegtuig door de geluidsmuur...
BOEM!