als je hem belt, dan ben je te plakkerig, als hij jou belt, dan moet je tevreden zijn. als je niet van hem houdt, zal hij proberen om je te winnen, als je dan uiteindelijk van hem houdt, vertrekt hij. als je je problemen vertelt, zegt hij dat je irritant bent, als je dat niet doet, zegt hij dat je hem niet vertrouwt. als je een belofte breekt, heeft hij geen vertrouwen meer, als hij een belofte breekt, zegt hij dat het moest. als je vreemd gaat, dan zegt hij dat je niet van hem houd, als hij vreemd gaat, wil hij nog een kans. wanneer jongens verliefd zijn, zijn ze beroerd, als meisjes verliefd zijn, zijn ze lief, aardig en leuk. jongens kunnen vergeten, maar niet vergeven. meisjes kunnen vergeven, maar niet vergeten. wanneer het hart van jongens zijn gebroken, flirten ze met andere meisjes, wanneer het hart van meisjes zijn gebroken, probeert ze zijn eigenschappen te vinden in een andere jongen. jongens willen meisjes eerste liefde zijn, meisjes willen de laatste liefde zijn van jongens.