als ik denk aan vroeger,
denk ik aan de slechte tijden.
als ik denk aan vroeger,
denk ik aan mijn erge lijden.
ik had geen lol geen pret
ik wou alleen nog liggen in mijn bed
ik kon er nix meer aan doen
het is de schuld van die vent van toen
hij heeft me vernederd, gebruikt, verkracht
hij heeft me pijn gedaan maar dat werd verzacht
ik dacht er niet aan wou het niet weten
maar nu ben ik denk ik toch bezeten
krijg het beeld niet uit mijn kop
het houd nu echt nooit meer op
ik ben blij dat ik een jongen heb ontmoet
die niet van zulke dingen doet
ik hou van hem en hij van mij
voel ik me slecht? maakt hij me blij
nu kan ik het wel opschrijven
want hij wil voor altijd bij me blijven
ik had net een goede dag
dat was de dag dat ik jou voor het eerst zag
ik was meteen verkocht
jij was precies wat ik zocht
nu al bijna 6 maanden later
zijn we nog steeds bij elkaar
ik word misschien wel een echte prater
allemaal door jou dat bedoel ik maar
bedankt lieve schat dat jij me helpt om gelukkig te worden zonder jou was dat nooit gelukt!!!