als ik bij je ben dan voel ik je liefde
als ik bij je ben dan voel ik je kracht
als ik bij je ben dan voel ik me gelukkig
als ik bij je ben dan voel ik de pracht
de pracht van wij 2 bij elkaar
de pracht van wij 2 als een paar
de pracht van mijn liefde voor jou
de pracht van mij dat ik van je hou
ik hou van jouw kleine dingen
ik hou van jouw liefde voor mij
ik hou van jou zoals jij van mij
ik hou van jou en dat maakt me blij