Dood & Leven
De pijn is onverdraagzaam
het wordt erger met de minuut
Ik zie geen uitweg meer,
geen weg terug.
Leven en dood,
2 wegen langs elkaar,
zo dichtbij maar ook ver weg,
maar beide gevaarlijk.
Het leven stelt je op de proef
de dood test je moed
Oneerlijke gebeurtenissen
onmogelijke keuzes.
het is van alle dag.
Dood en leven,
2 verschillende dingen maar toch dicht bij elkaar.