Je knipoog die me zegt
dat ik het me niet moet aantrekken
Je hand die de mijne pakt
om te zeggen dat je trots op me bent
Je arm om mijn schouders
om te laten weten dat je van me houdt
Je lach op je gezicht
die zegt dat ik het goed doe
Het gaf mij de kracht
om door te gaan
De angst in je ogen
omdat je weet dat je me kwetst
Het verdriet op je gezicht
omdat je weet dat je het fout doet
De afstandelijkheid naar mij
omdat ik je fouten begin te kennen
De lafheid om zomaar te vertrekken
zonder mij iets te laten weten
Het geeft mij de kracht
om door te gaan