Zo groeit men naar elkaar
de tijd heelt elke wond
Zij scheldt hem uit voor kankerpit
hij maakt haar uit voor ouwe zeur
waarbij zij vrolijk winden laten
slurpen bij de hete soep en ook nog
boeren als de best opgevoede Chinees
Neuspeuterend steken zij elkaar naar de kroon
"yeah, yeah, where two brains may meet"
Zij lachen daar ook nog duivels bij
Buitenstaanders kijken geschokt
bij het zien van dit buitelend paar
zo wordt men dus na jaar en jaar
De toekomst ziet er simpel uit
je bent nu even hier en morgen niet