Je word wakker, ziet de werkelijkheid voor ogen
Een droom die eindigt, een nachtmerrie die begint
Dat je een geluk leven zou leiden was allemaal gelogen
Je doet je best, maar het heeft voor jou geen zin
Je denkt kon ik mn leven maar opnieuw doen
Dan had ik mijn doelen bereikt
Dan had ik misschien wel een miljoen
Maar je kan niet terug in de tijd
Je wilt er niet aan denken omdat het je van binnen pijnt
Want wat is het doel om te zijn gemaakt, en te leven
Als je later, op het eind
En er niks voor terug heb kunnen geven