En dan,
ten volle gaan
Zonder denken
Gavenvol maar klein, zonder te verwachten
geen falen, geen voetstuk
geen Realiteit aan het verkrachten
geen realiteit aan het minachten...
vergeet, vergiet
resulterende stilte, geniet...
blanco, tout les temps
Zonder bagage is de schat gauw in zicht
Bagage zonder titel, hemel of hel, klein of groot.
Zet steeds je koffer neer
Want voor je het vergeet, draagt hij jou