Daar sta je dan.
En de wereld rondom je lijkt te vergaan,
geen enkel houvast blijft overeind,
je staat alleen
-of zo voelt het toch-
en je hebt geen zin om verder te gaan.
En daar sta ik dan.
En ik kijk naar jou
en jij kijkt terug,
onze blikken ontmoeten elkaar
en zeggen zoveel meer dan woorden.
En dan ontmoeten onze lichamen elkaar.
En daar staan we dan.
Armen verstrengeld,
hoofden op schouders,
lichaam aan lichaam,
samen,
één.
En daar staan we dan.