Eindelijk,
Ik kan het bijna niet geloven
na 3 jaar knokken eindelijk het geluk herboren.
Ik had de hoop al opgegeven,
maar echt...ik begin weer te leven.
Ik heb weer een doel,
wat een ontzettend fijn gevoel!
Zelfs de grote liefde in mijn leven heb ik weer terug gevonden,
het klopt dus toch..tijd heelt alle wonden.
ik dacht dat mijn gevoelens nooit meer tot leven zouden komen,
dat soort geluk beleefde ik alleen nog maar in mijn dromen.
ik weet niet hoe ik dit moet beschrijven,
kan alleen maar hopen dat dit voor altijd zo mag blijven.
ik heb mijn gezinnetje terug,
en daarmee een zware tijd achter de rug.
maar door heel veel te praten,
kan ik het verleden achter me laten.
En ondanks dat ik er heel wat tol voor heb moeten betalen,
ga ik al die verloren tijd heel snel inhalen!
Samen met mijn kids,en mijn lieve vriend,
ga ik nu het leven lijden dat we hebben verdient.
Melinda.....