Vaarwel
Je zit dag in ,en dag uit in je cel
Heel alleen en vol vragen
En je denkt wat een ellende .
En hoopt op die ene of andre bekende
Die jou op zoekt en dan een arm slaat om je heen .
Als je eens in de week mag bellen
Heb je zoveel in een paar minuten te vertellen.
Je wil dan graag met iedereen weer een goed contact.
Dat is waar je nu dagelijks na snakt .
Het doet je dan even zo intens goed
Jou gevoelens hellemaal te laten gaan .
Het geeft je dan weer kracht en levens moed.
Dat als je vrij komt op een beter bestaan .
In het avond licht vallen je ogen dicht en vol tranen .
Nu is er niemand waar je hier mee over kunt praten .
Nu met dit stillen verdriet lig je alleen in die kouwe donkre cel
Maar er is er een die jou altijd ziet en nooit zegt vaarwel .
( naar aan leiding kerkdienst geschreven door ? voor jou een vraag voor mijn een weet )
Vrij
In het maanlicht zit ik nu
Achter tralies kijk ik toe.
Mensen feesten en zijn blij
O lieve god was ik nu maar vrij .