bang voor tegenwerking
het schokken van je lichaam
ter waarschuwing voor jezelf
wees dankbaar voor de hulp
die het lichaam je geeft
het is de waarschuwing waarnaar je kunt luisteren
en de luikjes in je hart open te doen
je ogen weer laten kijken
om te zien waar je werkelijk in verkeert
en weer met onszelf te worden
gevonden in de oppervlakkige diepten
van het bestaan