mijn ziel is verlost van het gezeur maar mijn innerlijke zelf is kapot ik loop door grote publieke gebeurtenissen
maar voel me zo eenzaam en alleen ik weet niet waar ik heen moet of wat ik moet doen stuurloos zoekend na de zekerheid.
de relatie is voorbij maar het voelt of het leven is gestorven op het moment dat de knoop is doorgehakt al heb ik zelf de trossen van mijn boot losgegooit ik wist niet dat zelfstandig varen zo zwaar was. maar als ik bij je was gebleven was ons schip ook zeker gezonken.