Papa..,
Nee! Ik kan er niet over uitkomen,
Mijn tranen blijven maar stromen,
Hoe kon je hoe kon je papa waarom?
Waarom slaat alles zo weer om,
Ik kan het niet geloven dat alles zo is gegaan,
Dat wij er nou verdomme alweer alleen voor staan,
Hoe haal je het in vredesnaam in de hoofd?
Ja mijn liefde voor jou is gedoofd,
En dat heb je allemaal zelf veroorzaakt,
Ja mijn hoofd en hart zijn allebei ontwaakt,
En besef ik dat ik je kwijt ben voor goed,
Want je weet in geen jaren wat je met me doet!
Ik besef dat ik je gewoon niet nodig heb in mijn leven,
Want ik weet toch dat ik niet uit liefde om je kan geven,
Ik haat het voor hoe alles gelopen is,
Heel stiekem papa is het toch dat ik je mis,
Maar mijn haat blijft groot groter dan de liefde voor jou in mij,
Ja papa alles is nu echt voorgoed voorbij!
xx