harde percussie
ritmische walging
Klemtoon op elke letter
hard en onophoudelijk
razen en razen
vlammen
woorden van verderf en haat
tegen allen, maar vooral haar innerlijke strijd waar het om gaat.
Tot je van de wijs en besmet geraakt,
acht slaat op haar tirade
Maar ik, ik sla enkel gade
Want wil hier nog een tijdje leven,
zonder beven
Haar duivels te verslaan, na 50jaar bestaan
Ligt niet in mijn handen
Ookal doen men oren pijn, de woede zal niet de mijne zijn,
En het verdrijft... als kaarsen op water..