Zij aan Zij
Zij is weer verliefd
voelt als lang geleden
en die zij ben ik
Verliefdheid heeft iets spiritueels
de verbondenheid met een nieuwe vrouw
wauw!
ik begrijp ontzettend goed
waarom zij haar leven zo inricht,
waarom zij zo is,
zo dit allemaal gewoon doet
Alles in me wordt wakker geschud...
durf de volte van het gevoel bijna niet aan
maar ga het volledig aan..
het gevoel is zo puur
binnen wordt buiten
buiten wordt binnen
alles vervaagt
en is helder tegelijkertijd
open, zonder verwachtingen, zonder beelden
liefde is er om te delen
ze is compleet van zichzelf
al weet ze dat zelf nog niet
net zo compleet als de tijd dat wij tot nu toe samen waren
al duurt het nog maar een dag, of nog vele jaren..
hoe ontzettend goed dit voelt
dit is vast wat er met liefde wordt bedoeld!
Een ding weet zij zeker en daar heeft zij mijn ogen geopend..en mijn hart..
Liefde is om te delen!
ik ga er (weer) voor!
in alle openheid ben ik bij jou en bij jouw leven
liefde is welkom in mijn leven
en jij nog meer...