Zoveel geluiden om mij heen,
maar er is slecht één stilte...
jouw stem geldt niet langer
er rest slechts de eeuwige stilte
zwijgend mocht ik toekijken
hoe jij verder ging met spreken
niet langer geldend voor mij,
jouw woorden en de betekenis
ergens in een ver verleden
zijn opgelost in een simpel niets