Vanavond met z'n drieën,
Ik kijk mijn broer aan, hij knikt terug en telt 'm af.
De sfeer voelt haast elektrisch,
stilte voor de storm.
....en3 en4
Die stille wille geeft me oorverdovend een pak slaag
en we zijn los. Mijn broer is er al in gedoken
ik adem in en zwem hem achterna.
Het is een hordeloop,
chorus-refrein-chorus-refrein-chorus
en dan mijn solo, ik bouw een eiffeltoren.
Hmmm nog maar een chorus.
We dansen de macarena op geluidsgolven
en zweven naar het slot.
We kijken elkaar knikend aan
nog een maat en....perfect.