Mensen denken dat ze je kennen,
Dat ze weten wie je bent
Maar weinigen weten alles,
Vaak is maar de helft bekend
Velen weten het ook liever niet,
Vragen wel, maar zien het toch niet
Maar als je verder kijkt dan het eerste zicht
Valt op alles een heel nieuw licht
Dan komt er heel wat anders boven
Vaak willen ze het niet eens geloven
Ze denken dat je maar overdrijft
Als je sommige dingen beschrijft
Geheimen die nooit werden verteld
Omdat het je des te harder kwelt
Leugens om bestwil, zo gaat het beter
Want de waarheid geloven ze voor geen meter
Alles wat je hebt doorgemaakt
Wordt keer op keer weer afgekraakt.
Dan word je weer eens vreemd bekeken
En je voelt jezelf vanbinnen breken
Is er dan niemand die in wil zien
Wat er onder dat masker zit misschien
Verdriet dat steeds wordt opgekropt
De waarheid achter leugens verstopt
Weer die fake lach op je snoet
“Niets aan de hand, alles komt goed.”
En ’t maakt niet uit wat er gebeurt
Vanbuiten perfect, vanbinnen verscheurd…
- Do -