Je deed je best,
je was er altijd.
Je hielp ons,
je wou ons niet kwijt.
Je gaf ons liefde,
je gaf ons aandacht.
je gaf ons veiligheid,
geborgenheid.
Maar toen raakte je de weg ergens kwijt,
nu ben je weg.
En zie ik je nooit meer terug..
Het doet pijn,
de leegte, de gevoelens,
die ik niet meer heb..
Die ik niet durf te voelen..
Je gaf ons alles,
je gaf ons jou.
Het mocht niet baten,
en hier wil ik het bij laten.
Vaarwel.