Dit had jij niet verdiend
veel te veel moeten verdragen
lieve grote beste vriend
Je betekende zoveel
voor iedereen
Je zorgde voor zoveel liefde
om ons heen
Je hebt zoveel
voor iedereen gedaan
Altijd heb jij
voor iedereen klaar gestaan
Je hebt voor iedereen
zoveel gegeven
Jij verdiende het zo erg
om verder te leven
Dit lijden heb jij niet verdiend
rust nu maar uit
lieve grote beste vriend