Lieve oma
Wat doet dit zeer wat doet dit pijn
Sommige dagen denk ik, kon ik maar bij u zijn
Soms wil ik u bellen elke keer weer,
En dan besef ik U bent er niet meer.
Onze hechte band plotseling weggenomen
Dan troost ik mezelf met de gedachte dat wij elkaar ooit weer tegen komen
Met mooie herinneringen zou ik in gedachte bij u zijn
Op zo’n manier aan u denken vind ik fijn
Met u kon ik alles delen niets was te gek
Als ik aan u denk vult mijn hart die lege plek
Het doet nu nog zeer in mijn hart nu U er niet meer bent,
Via deze woorden wil ik u zeggen…
Ik mis U, een hele dikke knuffel van uw kleindochter die U als geen ander kent!
XXX