Mijn gevoelens voor jou zet in bewust niet op papier
Papier kan verbranden, de tekst kan vervagen of gewist worden
Mijn gevoelens voor jou kerf ik niet in een boom
Bomen worden na verloop van tijd omgehakt of vallen om door ouderdom
Mijn gevoelens voor jou schrijft ik niet in het zand.
Zand is een speelbal van de wind.
Mijn gevoelens voor jou staan gegrift in mijn hart
Op de plek waar het hoort, want mij hart behoort jou toe.