Als ik terug denk aan het verleden,, doet me verdriet even minder pijn,, Maar 1 ding snap ik nog steeds niet.. Waarom moet ik altijd vrolijk zijn? Terwijl ik kapot ga van de pijn. Het liefst lig ik dag en nacht op me bed. Te huilen en te denken aan het verleden... Huilen tot me verdriet over is. En er nooit meer een traan uit me oog glijd... Maar ik kan niet dag&nacht in me bed liggen. Ik moet uit me bed komen voor me zusjes,voor me broertje, me ouders en voor vrienden! Dus kom ik elke dag weer netjes uit me bed... Maar waar kan ik dan wel al me verdriet eruit huilen? Sorry voor de mensen die ik pijn heb gedaan,, ik kan er niks aan doen... Ik ben helaas zo geboren!
10-12-10