tot in de tuin van overvloed
twee paar uniek bezielde schalen
willen niet wegen
in het ontluisterende labyrint
van onwelwillendheid
maar zich laven aan de
Bron van alle Leven
verzadigd de poort openen
tot de tuin van
groeiend bewust-zijn
te ont-dekken
de magische geheimen
die Aarde aan hen prijsgeeft
de glanzende schalen
dopen in de Overvloed
tot bevredigende balans
is geoogst