Wolken
Ik zit boven op een wolk
En drijf spontaan met hem mee
De wind blaast ons in allerlei figuren
We waaien vanzelf over de zee
Heerlijk om zo mee te mogen drijven
M’n haren wapperen naar alle kanten
Hier wil ik wel een poosje blijven
Luchtledig, soms wat vochtig hier en daar
Soms botsen we tegen een andere wolk
Hier geeft dit niet, worden we vanzelf een paar
Mijn liefde is oneindig groot te noemen
Met heel mijn hart geniet ik hier van de natuur
Ontzettend veel liefde, rein en puur