Een nieuw leven, geheel nieuwe start.
Opgelucht en ook verwardt.
Alle ellende achter je gelaten
Mensen die je lief hadden en die je haten.
Ver weg van huis en haard
Je afvragend is het dit wel waard.
Alles wat je regelen moet
Doe je het wel allemaal goed.
Nieuwe school voor je kind.
Nieuwe buren waar het allemaal mee begint.
Zal je wel gelukkig worden met het nieuwe leven.
En kan je de omgeving je liefde geven.
Mijn geluk heb ik gevonden met een nieuwe start.
Dolgelukkig en niet verwardt
Geef ik alles wat ik kan.
Aan dit leven, want ik hou ervan.