Voor het meisje met het zwarte haar
de smaragd groene ogen, lippen paars
piercing door haar onderlip
opdat ik haar mag vergeten
De sneeuw was nog wit en onberoerd
wij wandelden door het berijpte bos
naar een heuveltop om terug te kijken
verder te gaan of terug te lopen