Er is veel veranderd,
veel bij mezelf en veel in de wereld.
Ik kende me eerste niet zo als nu, ik was onzeker en bang.
Bang voor de meningen van andere, bang om mezelf te laten zien.
Dit is veranderd en ik ben nu wie ik ben.
Het was moeilijk maar de moeite waard, om jezelf te zoeken hoe moeilijk en confronterend dat ook is.
Vrienden leer je kennen, en leer je te waarderen.
Familie zie je van een andere kant, ze geven om je ondanks de problemen die je hebt.
Mensen laten niet altijd zien wat ze willen of bedoelen.
maar als je zelf een stukje laat zien van jou, dan zie je ook veel van andere.
Hoe positiever jij in het leven staat hoe rechtvaardiger de mens word.
Geef om je zelf, en durf te laten zien wie je bent.
Dan leef je een stuk plezieriger en rustiger.
Wat maakt het uit wat andere zeggen over je, zolang jij weet wat je ermee bedoelt en wilt veranderen moet je dat doen.
Uiteindelijk accepteren ze dat en hebben ze meer respect van je dan anders..
Believe in yourself, and than gonna be it alright!!