Waarom
Doe je mij en me broer
Dit aan
Je heb mij veel gedaan
Maar dit is niet nodig
Wil je dan zo graag
Dat je kinderen je
Niet meer willen spreken
Mij doet het zeer
Me broer zo te zien
Je heb je telefoon uit staan
Waarom
Je belde van de week nog
Je liep te vertellen
Dat je zelfmoord gaat plegen
Waarom moet je me broer daar mee
Lastig vallen
Als je dat wil moet
Je het doen
Maar laat me broer
Met rust
Pa ik vind je echt
Laf
Nu je dit weer flikt