starend in de nacht
bedekt onder een laagje donzig wit
zittend in mijn warme knussigheid
dromend van een warm gevoel
omringd door een warme oranje gloed
buiten dwarrellend als pluimpjes
glijdend over de vleugels van de wind
omarmd tot op de aarde
waar het kussend neervalt
zo dwalen mijn gedachten af.
verdwaald in dit prachtig, besneeuwde landschap