Het gaat om jou, alleen om jou
mijn dankbaarheid is groot
groter dan ik zelf dacht
jij hebt een keuze gemaakt
een nieuwe start in jou leven
ik zal het nooit vergeten
wat jij allemaal voor me deed
jij gaf mijn het vertrouwen
veiligheid en de inzicht
ik wil jou bedanken
voor alles wat je voor me deed
en ik wens je natuurlijk
een goede nieuwe start
in jou wijde wereld
bedankt