for my best friend...
Juist toen de zon,
uit mijn leven was verdwenen,
toen ik dacht,
nooit meer gelukkig te zijn
Toen ik dacht weg te glijden,
in een bodemloze afgrond,
toen kwam jij...
Door jou ben ik het leven
weer van de zonnige kant gaan bekijken
Door jou kan ik weer gelukkig zijn
Door jou ging de zon weer schijnen
en werd ik warm van binnen
Jij begreep me,
bij jou kon ik uithuilen,
jij maakte dat ik weer ging leven
Ik weet niet hoe je te bedanken,
voor alles wat je voor mij deed
Ik kan alleen maar zeggen,
hoeveel ik van je hou,
met heel mijn hart
Dat ik bij je wil blijven,
want jij bent mijn beste vriend
<((iz voor mn beste vriend!!! degene weet zelf wel wie t is... love yah and never wanna lose yah!!!! ))>