De liefde voor mijn muziek
Waarom wil je het niet snappen?
Het staat voor wie ik ben:
Direct, soms hard,
En niet nep zitten aanpappen
Alle agressie en woede
die ik voel van binnen
Ebt weg zodra ik de teksten luister
en de vette beats beginnen
De schmink die ik draag?
Daardoor verliès ik juist het masker
waarmee een ieder loopt in dit leven
Het voelt bevrijdend en oprecht
Helaas kan het altijd maar voor even
Hierdoor verdwijnt het geweldadige in mij
Ik omarm mijn duistere kant
De muziek moordt vóór me
en houdt me daarmee vrij
Dus voor je oordeelt over deze muziek
Kan je beter blij zijn dat het een uitlaatklep is
voor mensen die zich niet zo thuis voelen
in het doorsnee publiek
Weet je, laat mij gewoon maar lekker gaan
Want als deze wicked shit niet bestond
zouden in deze zieke wereld
mijn stoppen alláng doorslaan..!
~Juggalette 4 Life Baby!~