Wanneer ik aan jou denk
Sluiten mijn ogen even
Met een minuut of tien
Het terugzien
De mooie momenten herbeleven
En dan denk ik aan het vooruitzicht
Van een leven lang met jou
Een leven zonder kou
Met de warmte die jij me geeft
Lijk ik even de gelukkigste die leeft
De woorden die ik het met jou deel
Lijken ineens reƫel
Ik beeld me niks in
Door jou voel ik me heel
En niet meer te min
Jij maakt het verschil
Hopelijk is dit iets dat ik deel
Want ik gun het ieder ander net zoveel