Jah, ik geef toe ik kan goed acteren
Mijn gevoelens uiten is nog wat ik moet leren
Ik doe me vaak zo vrolijk voor
Maar daar klopt meestal niks van hoor
Ik probeer me gevoelens en emoties te verbergen, niet te uitten
Je gevoel uitschakelen, zeg maar, je hart sluiten
Van de buitenkant lijkt ik te lachen, maar van binnen huil ik tranen met tuiten.
Durf mezelf niet te laten zien
Dat is ook wel beter zo, misschien
Bang om gekwetst te worden, bang voor nog meer verdriet
Nee, ik wil niet dat men de "ware ik" ziet.