Vol gedachten
Breek mijn armen, breek mijn handen,
Ik zal bijten op mijn tanden.
Breek mijn benen, breek mijn voeten,
Ik zal verder moeten.
Verder met mijn ontdekkingsreis,
Betalen we de hoogste prijs?
Slaand in het rond,
Blijft er stilte op de achtergrond.
Woorden, ze moeten kunnen,
elkaar de donkere en lichte kanten gunnen.
Ieder met z’n eigen gedachten,
Een nacht slapen, zal het alles doen verzachten.