Alle gevallen vlokjes
Vallen voor de tigste keer
Ze waren al eens druppeltjes
Al weet je niet wanneer
Ooit was het al een zee of meer
Of damp of boom of beest
Of okselzweet van een meneer
Die dokter is geweest
Ook wij bestaan uit water
Voor zeventig procent
Stel dat je H2o historie
Bepaalt wie je nu bent
Dan bén je een stuk zee of meer
Of damp of boom of beest
Of okselzweet van een meneer
Die dokter is geweest
Stel dat alle vormen leven
geconnecteerd zijn aan elkaar
Onderling verweven
En door tijd verwisselbaar
Dan waren wij dezelfde druppel
Dezelfde traan, vandaar
Dat wij nu ook weer samen zijn
Wij horen bij elkaar
Tezaam als mens genieten
En deinen op de oceaan
Gaan wij samen regen gieten
Huilen wij dezelfde traan