De structuren van de mysteries wel eens geprobeerd te doorgronden ?
het gaat over de mens, hoe hij geestelijk is gebonden.
God gaf de mens de vrije wil en mocht alles doen en laten
en de mens geeft dit door aan haar nazaten
Maar een kleine groep is het daar geheel tegen
de mens mag haar vrije wil niet plegen
Deze groep heten de gevallenen
En maken op aarde geestelijke gevangenen
Dus die vrije wil moet worden gebonden
zodat de mens van alles gaat beleven, onomwonden
Wereldgebeurtenissen worden in scene gezet
En de mens wordt dit allemaal als toeval voorgezet
ja, de vrije wil is onvoorspelbaar
doch de wereldscènes uit de zwarte doos zijn alle zo raadbaar
als je de structuren van de mysteries even door hebt gekregen
dan kunt u voorspellen, en beter dan een man uit een ver verleden
Iedereen wacht op de openbaringen, ons zo vaak vertelt
en die komen echt niet van uw wereldleiders, door u aangesteld
Nee, geen openbaringen komen uit de hemel hier op aarde vallen
het komt uit uw eigen handen, van ons allen
Gooi de waarheid in het openbaar met al uw kracht
Dat zijn de openbaringen waar iedereen op wacht
Deze wereldleiders, ca 600 en meer in totaal
gaan met uw goedgelovigheid aan de haal
Vrees niet en open de aanval op deze zwarte zielen
ze zijn zeer bevreesd, de waarheid rijdt hun in de wielen
Hun angst en emoties voor de waarheid zijn enorm
En daar gaat u voor zorgen, in een openbaringsstorm
Jaag ze achterna met de waarheid op hun hielen
vluchten zullen ze, deze 600+ aan zwarte zielen
Verscholen in wereldleiders van formaat
dichten ze zichzelf toe een onbegrensd mandaat
Tjernobyl, 911 en vele andere gebeurtenissen
zijn door hun in scene gezet in voor u toevallige belevenissen
Zelfs in het Vaticaan zijn ze doorgedrongen
met hun zielen, zwaar verwrongen
Geloof eerst in uzelf en open uw ogen
en aanschouw hoe u wordt bedrogen
De throne ofwel three-in-one omgeven met hemels areool
maar heeft ook aan de zwarte kant wel degelijk haar tegenpool
Voor de waarheid zijn ze echt het bangst
Hun emoties raken in paniek en tonen angst
U gaat de openbaringen waarmaken, komende uit uw eigen handen
en niet de wereldleiders, die de boel in scene zetten in hun eigen landen
Bedonderen van miljarden tot een hoogstaande wetenschap verheven
zal wegsmelten door de zon van licht en waarheid naar een zwart verleden......