Aantrekkingskracht die ons met elkaar verbind....
Het gevoel van liefde die ons verstand verblindt..
Ondoordronge Intensiteit tussen ons die jouw ziel bloot legt..
Hoor ik jouw zwijgende woorden die met jouw hart zegt.
Zo lang heb jij ontkent,
Verlies je nu dit gevecht...
Overgeleverd aan de liefde die ik jouw overbracht...
Wil ik jou laten voelen deze intensiteit van onze kracht....
Total verslagen toonde jij jouw kwetsbaarheid...
Dat leiden tot jouw onzekerheid....
Schuilend voor dit gevoel..
Probeer deze met jouw gepanseerde schild te bewaken....
Met mijn overgebrachte liefde ...
Heb ik de vlam in jouw doen ontwaken...
En jouw regelrecht in hart weten te raken...
lyric by Moon