Dan zijn het handen van mensen
die liefde niet kennen
die zout strooien in de wonden
en tongen van vossen
die mijn bloed drinken.
Psychopathische leugenaars
die genieten van pijn
schieten woorden door me
en tongen van vossen
drinken mijn bloed.
Toch kwamen jouw ogen
die schitterden voor mij
je schopte de vossen
en je mond, zo eerlijk,
kuste mijn tranen.
Altijd handen van mensen
die liefde niet kennen
die littekens veroorzaken
maar ook ogen van jongens
die het resultaat bewonderen.
En wij, verwarde martelaars
houden van pijn omdat
het helen zo fijn voelt
en liefde is niets meer
dan samen hopen op beter.
'You make me feel like a complete work of art, when I'm just falling apart, a really nice piece of art...'