Het spijt me dat ik niet kan zijn hoe jij dat wilt,
het spijt me dat mijn hart door en door rilt.
Het spijt me dat ik niet zo mooi ben voor jou,
het spijt me maar hoe dan ook blijf ik je trouw.
Het spijt me dat ik mijn leven goed plan,
maar dat ik niet perfect kan zijn, daar heb ik geen spijt van!