Waarom voel ik nu deze leegte?
een koude plek in mijn hart.
Waarom voel in nu een steek?
in mijn lichaam, zo hard.
Waarom kan ik even niet denken?
is mijn hoofd zo leeg.
Waarom sta ik nu te trillen?
een trilling die ik zomaar kreeg.
Waarom heb ik nu zo'n spijt?
terwijl er niets is gebeurd.
Waarom voel ik mij nu zo leeg?
en wordt mijn blijdschap afgekeurd.
Waarom overkomt dit jou?
terwijl je gelukkig bent.
Waarom gebeurt dit bij jou?
of is het iets wat iedereen kent?