Mama,
Je schreeuwd 'ik wil dood'
Je zegt mijn leven is verkloot,
Ik maak een eind aan mijn leven,
Hij wilt nooit meer om mij geven,
Maar Mama hij is vreemd gegaan,
Open je ogen en kijk wat hij ons heeft aangedaan,
Je kan niet opgeven mam dat kan niet,
Zie je dan niet het doet mij ook verdriet,
Ik haat papa, mama ik haat hem,
Hij zet ons klem,
Hij maakt ons kapot hij doet ons pijn,
Waarom kan het nou niet anders zijn,
Mama je hebt je kinderen je moet strijden,
Want mama er komen betere tijden,
Laat ons niet in de steek en sla je zelf niet meer,
Laat alles goed komen voor éém keer.
xx