Voorzichtig strelen
Jouw handen
Zachtjes
Over mijn lichaam.
Langzaam,
Misschien bang
Om mij weg te jagen
Of pijn te doen.
Je lippen raken
Licht
Mijn haren
En hals.
Je houdt me vast
Alsof ik de jouwe ben
En je me nooit
Meer loslaat.
Ik draai mijn hoofd
Kijk in je ogen
En weet dan
Dat dit echte liefde is.