Lekker veilig anderen beoordelen
dan hoef ik zelf niet uit de kast te komen
durf ik ook niet
stel je voor
dan kan ik gekwetst raken
en daar heb ik angst voor
dan concentreer ik me maar
op andermans lief en leed
en braak m'n woorden
op de site
krijg leuk bijval van anderen
dat is pas leven! ?
niet persoonlijk bedoeld?
niet kwetsend bedoeld!
misschien een aansporing
zo, nu kijk ik in de spiegel
poehhh.......
och valt toch wel mee
even kijken....
kan ik nog kusknufffelen?
nu effe niet
kusknuffelgedoe boven op de kast
wereldverbeteren?
stank voor dank!
voel ik me een dom gansje?
een uilskuiken?
een naĆveling?
een ezelsveulen?
een truttebol?
soms, maar lang leve de lol!
tranen vloeien er toch wel!
kan ik al tussen de regels
doorlezen?
een enkele keer
heb ik door dat sommige gedichten
op mij slaan?
soms wel soms niet
als iemand duidelijk wil zijn naar mij toe
dan niet via de site
zet mijn zorgen op zij
o wacht,
ieder heeft zijn rol in het (grote) geheel!
waarom raak ik dat toch steeds kwijt?
laat dan maar zitten!
laat maar staan!
waar maak ik me in Godsnaam toch druk om?
lijk wel een levend mens....
gezien mijn leeftijd wat minder wervelen misschien......
mmmmmmm.......