Je bent mijn lieve butterfly,
je bent nu weggevlogen, waarom, why?
kon je het dan echt niet meer uithouden met mij?
was ik dan zo erg?
was het gevecht hoger dan de hoogste berg!
ik kan je niet loslaten,
maar wat ik ook doe, ik weet dat dat niet gaat baten,
en ik wil niet dat je me gaat haten!
ik heb zo vreselijk veel verdriet,
en jouw vergeten doe ik nooit, never, nee helemaal niet.