Ik vraag me af of je gelukkig bent
levend met de schade die je hebt aangericht
terwijl je je eigen kinderen niet meer kent
of stromen er tranen over je gezicht
Hoe kun je eigenlijk gelukkig zijn
wetende dat je kinderen je niet willen zien
Doet het je dan geen pijn
of besef je dat je dit verdiend
Geniet je van het leven
ondanks alles wat je hebt gedaan
Heb je je kinderen al opgegeven
kun jij je er zomaar doorheen slaan
Heb je het naar je zin vandaag
zonder je kinderen om je heen
het is gewoon maar een vraag
want ik voel me zonder jou heus niet alleen
Ik stuur je geen sms of kaart
je krijgt geen kus op je wang
want dat ben je allemaal niet waard
en dat heb je allemaal zelf aangericht
Toch een fijne verjaardag, pap